Lipide creme - diabetische voet

Diabetische lipide crime voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De speciaal samengestelde formule zorgt voor een dubbellaag op het oppervlak van de huid en reguleert hiermee vochtverlies, zorgt voor een versterking van de natuurlijke huid barrière. Bevat aloe vera, d-panthenol (Provitamine - B5) en allantoin voor een huid kalmerende werking. Bevat een allergeenvrij parfum en is bovendien parabeenvrij geformuleerd.

Voetenbalsem Ureum - droge huid & diabetische voet.

Voetenbalsem met 10% Ureum, Natrium Lactaat, Aloe Vera en Glycerine voor de verzorging van de zeer droge huid.

- Niet geparfumeerd

- Met Aloe Vera

- Met 10% Ureum

- Met Natrium lactaat

- Ook geschikt voor diabetici

Voetenbalsem Vitaliserend 

Licht invettende, verwarmende en vitaminerende verzorgingsbalsem. Kamfer, Arnika en gemberextracten stimuleren de doorbloeding en verwarmen de voeten. Verlicht vermoeide, belaste en pijnlijke voeten. Bevat essentiele olie van : Rosemarijn, Eucalyptus, Bergden, Lavandin en Climbazole houden de huidflora in balans en verminderen voetengeur.

Honingcreme

Verzorgende honingcreme voor een zijdezachte huid en ter verzorging van een ruwe - en schrale huid. Bevat natuurlijke honing van Nederlandse honingbijen, en Zoethoutwortelextract voor een huidkalmerende werking die zorgt voor een tot 24 uur aanhoudend vochtinbrengende werking. Bevat allergeenvrije parfum en is bovendien parabeenvrij geformuleerd. Uitermate geschikt voor diabetici. 

Deo - balsem groen

Licht invettende, verkoelende deo verzorgingsbalsem. Verlicht vermoeide, belaste en pijnlijke voeten. Kamfer, Teatree en Menthol koelen de voeten. Bevat essentiele olie van ; Rosemarijn, Eucalyptus, Munt, TeaTree, Bergden, Lavandin.

Voetenbalsem blauw - Voetenbalsem droge huid.

Voetenbalsem die Kamille en Hammameles bevat. Bovendien verrijkt met essentiele olien van : Rosemarijn, Bergden, Kamfer, Lavendel en Munt. Deze voetenbalsem werkt huidvettend en deodoriserend, wordt geheel door de huid opgenomen. Vooral geschikt voor de droge huid. 

Schrundenzalf - klovenzalf

Dit is een verzorgende zalf voor droge, gebarsten en ruwe huid. Bevat kamille extract, Calendula, D-Panthenol ( vitamine B5), bisabolol en vitamine E. 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Op en top voet

Alle rechten voorbehouden © 2020 - 2021

Algemene voorwaarden