De Callus Off is een uiterst doeltreffende en snelle eeltverzachter voor de voeten. Deze niet-agressieve formule met citroenzuur verwijdert eelt op een milde en effectieve manier en stimuleert de celvernieuwing. Daarnaast bevat het ook hydraterende urea zodat de huid niet uitdroogt. De Callus Off bevat 18% urea voor intenssieve hydratatie. 

De Vitamin Mask is een smeltend massagemasker voor een diepe, langdurige hydratatie en zijdezachte voeten en benen. Deze rijke formule zit boordevol voedende oliën, urea, glycerine en co-enzym Q10. Dit masker bevat vitamine A, D en E en maakt de harde, droge huid weer elastisch, zacht en soepel. Het herstelt en kalmeert de huid.

Sensitive foot foam

Deze mousse bestrijd afgepelde en natte voeten (zwemmerseczeem) die gevoelig zijn voor schimmelinfecties en ook een jeukerig gevoel kunnen geven. De Sensitive Foot Foam werd speciaal ontwikkeld voor natte voetschimmels en het bevat  1% Clotrimazole, een actieve schimmelbestrijder. Sensitive Foot Foam is uiterst geschikt voor mensen die dikwijls sportschoenen dragen of voor mensen wiens voeten vaak gedurende een langere tijd nat zijn - in de gym, de sauna of het zwembad. Het bevat geen alcohol, parfum of geuren en geen minerale oliën en het is geschikt voor diabetici.

Cracked heel foam

Hydrateert en beschermt extreme eelt-en hielkloven. Laat de huid ademen en transpireren op een natuurlijke manier en laat geen vettig residu achter. De mousse is gemaakt op basis van een wetenschappelijk ontwikkelde formule die bestaat uit een balans van water en natuurlijke vetten die onmiddelijk door de huid worden opgenomen. De hoge UREA inhoud van 25% biedt bescherming, verzorging en hydratatie aan de huid. Neemt vocht op en verbetert de huidstructuur.

Het is vrij van alcohol, parfum en geuren, het bevat geen minerale oliën en het is geschikt voor diabetici.

De Dry foot foam wordt gebruikt om zeer droge voeten te bevochtigen en te beschermen. Laat de huid ademen en op een natuurlijke manier te transpireren, zonder vetresten achter te laten. De 10% UREA zorgt voor bescherming, verzorging en hydratatie van de huidstructuur. Het verhoogt de elasticiteit en laat de huid toe om perfect gezond te worden en haar ware functie uit te oefenen van bescherming.

Het is vrij van alcohol, parfum en geuren, bevat geen minerale oliën en is geschikt voor diabetici.

De Massage Balm is de perfecte afsluiter van elke pedicure, heeft een fijne textuur en is gemakkelijk in te masseren. Het bevat tal van actieve, vochtinbrengende en voedende bestanddelen, zoals urea, die tot diep in de opperhuid dringen. Deze balsem is ideaal voor het toepassen van bindweefselmassages van benen en voeten, wat zorgt voor een betere doorbloeding in de huid, zodat afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen en zuurstof toegevoerd. De huid wordt geprikkeld en krijgt meer energie. Dankzij de eucalyptusolie worden zwellingen en ontstekingen tegen gegaan en krijgen de voeten een fris en verkwikkend gevoel.

De Nail fungus protector bestrijdt en voorkomt schimmelnagels. Het bevat clotrimazol dat schimmels bestrijdt en panthenol dat gespleten en verkleurde nagels zal herstellen. Dankzij de handige spuitdop kan je gericht en hygiënisch spuiten op de geïnfecteerde zone.

Het is te gebruiken als kuur en dient elke dag op de nagels gesprayd te worden. De behandeling duurt vaak lang en mag niet onderbroken worden, uiteindelijk groeit er weer een gezonde nagel.